Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Други

Областният управител участва в четвъртото издание на Националните дни за учене през целия живот

  04.10.2018 12:09
Областният управител участва в четвъртото издание на Националните дни за учене през целия живот

Областният управител проф. д-р Любомира Попова участва в четвъртото издание на Националните дни за учене през целия живот, които се провеждат в Пловдив. Събитието бе открито от заместник-министъра на образованието и науката Таня Михайлова. 
В програмата на форума са включени Национален заключителен форум, свързан с Електронната платформа за учене на възрастни в Европа, Изложение на институции и организации за учене на възрастни и церемония за връчването на годишните награди в сектора за учене на възрастни. Националните дни за ученето през целия живот се осъществяват по проекта "Националните координатори в изпълнение на Европейската програма за учене на възрастни". Финансирането е с подкрепата на програмата на Европейския съюз в областта на образованието, обучението, младежта и спорта "Еразъм +".
Популярността на Дните за учене през целия живот се увеличава всяка година. Доказателство и за утвърждаващия се европейски облик на събитието е заявеният още през 2017 г. интерес за участие от представители на националните координатори за учене на възрастни от други европейски държави.
 


Ключови думи
Любомира Попова областен управител Пловдив
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати