Събота, 01 Oct 2022
            
Светски

``Клуб 7`` става на година

  02.09.2018 09:35
``Клуб 7`` става на година

С парти, на което основен изпълнител ще бъде ВИГ „Песни и приятели“, ще отбележи първия си рожден великотърновският ``Клуб 7``. За 12-те месеца, откакто съществува, клубът стана запазена територия за среща с най-известните лица от сферата на културата, изкуството, спорта.
Десетки срещи с изявени музиканти, писатели, спортисти, фотографи вече са проведени в ``Клуб 7``. Всеки от тях разказа на търновци своята интересна и вдъхновяваща история. Йордан Йовчев, Красимир Балъков, Йорданка Благоева, Стоянка Мутафова, проф. Петко Петков, д-р Иван Църов са малка част от гостите, с които Клуб 7 и основателят му Емил Йорданов – DJ Emo срещнаха жителите и гостите на Старата столица през изтеклата година.
Благодарим на всички личности, които ни гостуваха и на всички гости на събитията за подкрепата, интереса, приятелската атмосфера, която създавате в Клуба, за безбройните ви усмивки и за всичко, което сте, казват от ``Клуб 7``, и канят на 7 септември от 19 ч. на рожден ден. Акцент в партито ще бъдат любимите български хитове. 


Ключови думи
Клуб 7
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати