Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Култура

Романа „Светилището“ представят в Клуб 7 във Велико Търново

  19.08.2018 12:30
Романа „Светилището“ представят в Клуб 7 във Велико Търново

Романа „Светилището“ на Янислава Вълкова ще бъде представен на 20 август в Клуб 7 във Велико Търново. Освен място за споделяне на спортни емоции, Клуб 7 се наложи и като запазена територия за среща на хора на изкуството и културата с публиката в Старата столица.
Янислава Вълкова е автор на два романа. Първият е "Преди изгрев слънце" и излиза през 2017 г., а вторият – „Светилището“, който е отпечатан през месец юли 2018 г.
Сюжетът на книгата "Светилището" се завърта около убийството на иманяр, който попада на вълнуващи следи. Те го отвеждат към тайно светилище, криещо древни загадки и познание. Жанрово творбата може да се определи като трилър, като читателите ще имат възможността да поемат по необикновено приключение по пътя на златото. Път, който разказва много за миналото и закодира реални заплахи в съвремието.
Любопитен факт е, че част от героите от първото литературно творение на авторката ще се появят и тук за радост на почитателите ѝ. Въпреки това „Светилището” може да се чете като самостоятелен роман и има потенциала да ви допадне най-вече заради лекия и авантюристичен стил, с който е написан.

Корицата е дело на художника Никола Вълков, а съвсем скоро ще бъде проведено и представяне на книгата, където авторката обещава множество изненади. Повече информация може да бъде намерена във фейсбук страницата на писателката.

Кога хищникът се превръща в жертва? И на какво е готова една жена, за да спаси любимия си? И как ще се сработят шеф на отдел „Убийства“, колегата му и доцентка по археология в разгадаването на една дълбока мистерия? Това са част от темите, които ще ви занимават в творбата. Много скоро тя ще може да бъде намерена в книжарниците, уточняват организаторите.


Ключови думи
Клуб 7
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати