Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други

Центърът за лица с деменция в Овча могила отпразнува своя първи рожден ден

  04.07.2018 12:47
Центърът за лица с деменция в Овча могила отпразнува своя първи рожден ден

Центърът за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция в село Овча могила отпразнува първия си рожден ден. Директорът на ЦНСТПЛД Данчо Кръстев поздрави потребителите и колектива за работата през изминалата една година и благодари на всички присъстващи за подкрепата, която оказват на центъра. Гости на тържеството бяха заместник-кметът на община Свищов Анелия Димитрова, кметът на село Овча могила Нели Великова, ръководителят на общинска служба "Социални дейности" Анелия Димитрова, Милена Илиева - директор ДСП, директори и служители на социалните услуги в община Свищов. Официални гости на празника бяха и представителите на "Ротари Клуб" гр. Свищов - Марияна Иванова и инж. Иван Тодоров.

На празника присъстваха и близки на потребителите, които заедно с тях споделиха празничния ден.
Като на всеки празник потребителите получиха подаръци от община Свищов и "Ротари клуб" гр. Свищов, а от кмета на Свищов Генчо Генчев бе изчетен поздравителен адрес към потребителите, ръководството и персонала на ЦНСТПЛД. Честта да духне свещичката на тортата се падна на първата потребителка на центъра - Иванка Иванова.

За празничната атмосфера се погрижиха децата от ЦДГ "Радост" с. Овча могила, детският хор и танцов състав към НЧ "Съзнателност-1899" с. Овча могила.


Ръководството на ЦНСТПЛД благодари на всички благодетели, помогнали за доброто протичане на празника.


Ключови думи
Овча могила
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати