Петък, 19 Юли 2024
            
Павликени Светски

Над 10 часа здрав рок ще огласят брега на река Росица в очакване на първия юлски ден

  30.06.2024 08:06
Над 10 часа здрав рок ще огласят брега на река Росица в очакване на първия юлски ден

Над 10 часа здрав рок ще огласят брега на река Росица, близо до Павликени, по време на станалия традиционен „Джулай Морнинг“. Събитието през 2024 г. се очертава като най-голямото посрещане на юлското слънце във вътрешността на страната. Концертът започва в 20:00 ч. на 30 юни и ще продължи до изгрева на юлското слънце на следващата сутрин.

Хедлайнерите тази година са "Фанданго" и "Кикимора" с Николо Коцев. Има и международно участие - FAST LANE от Швейцария. От Черноморието пристига групата "Var-burg band", а местните групи са "Plan B", "BackBone" (а tribute to Motorhead), "Detonator" и "Steel Rider".

Точната локация на събитието е в местносттта „Втори километър“, близо до моста на река Росица до град Бяла черква. В непосредствена близост е и градският стадион на Бяла черква. Координати на локацията: 43.191758, 25.305993.

Входът е свободен за всички - гости и приятели на града, които желаят да посрещнат първите лъчи на юли заедно.

Още подробности дава и кметът на Павликени инж. Емануил Манолов:

„Саундчекът започва от 14:30 ч. Концертът е с начален час 20:00 ч и ще продължи до около 6:00 ч. на следващата сутрин, след изгрев слънце. Входът е свободен.

Неделният ден ще бъде слънчев, така че елате още следобед. Кетъринг зоната отваря за началото на саундчека, така че ще можете да слушате подготовката на бандите.

Питиета, мезета и студена бира ще са налични в изобилие, така че няма нужда да носите от вкъщи. Вземете само доброто си настроение, за останалото сме се погрижили!

По време на цялото събитие сме подсигурили охрана във фестивалната зона.

Дежурните екипи на РУ-Павликени ще следят за безопасността на трафика към концертната зона и към Павликени. Призоваваме да не шофирате, ако сте употребили алкохол.

Зона за паркиране е обособена в непосредствена близост до фестивалната зона.

Оформили сме къмпинг зона за желаещите да нощуват на палатка или да дойдат с кемпери.

Молим отпадъците да изхвърляте на обособените места и така да ни помогнете да опазваме чиста природата на Павликени.

Нека заедно да изживеем незабравим Джулай морнинг на брега на река Росица!“./ сн. организатори


Ключови думи
Джулай Морнинг река Росица
Последни
Седмицата
Анкета