Петък, 19 Юли 2024
            
Горна Оряховица Спорт

С нов треньор и две попълнения започна лятната подготовка на „Локомотив”

  18.06.2024 09:25
С нов треньор и две попълнения започна лятната подготовка на „Локомотив”

23 футболисти се включиха в първото занимание от лятната подготовка на „Локомотив”. Новите имена в клуба засега са три.

Към треньорския щаб на „Локомотив” се присъедини Николай Панайотов, който през изминалия сезон води първия отбор на ЦСКА 1948 и стана най-младият треньор, начело на отбор във Висшата лига. 30-годишният Панайотов има УЕФА „A” лиценз. Той се включва в екипа на Лъчезар Русев, Цветан Петров и Даниел Захариев, като освен с първия отбор ще се ангажира и с Детско-юношеската школа.

При играчите има две сигурни нови попълнения. В клуба за втори път ще играе Михаил Минков, който идва от „Литекс” (Ловеч). Привлечен е и 25-годишният полузащитник Станислав Вълчев, който е роден в Ямбол, юноша е на „Лудогорец” и е играл за втория отбор на шампионите, „Дунав” (Рс) и родния „Ямбол”.

От играчите, спечелили промоцията в професионалния футбол, остават Мариян Иванов, Милен Савов, Георги Колев, Янислав Цачев, Али Ахмед, Кристиян Райчев, Кристиян Дечев, Даниел-Виктор Кънчев, Кристиян Кънчев, Ростислав Данчев, Божидар Сидеров, както и младите Мариян Хараламбиев и Лъчезар Маринов. Към отбора ще се присъединят също Венцислав Димитров и Димитър Байдаков.

С отбора тренират още няколко момчета за които треньорския щаб ще преценява в подготвителния период. Сред тях са бразилците Карлос Едуардо (17 г.) и Флавио Да Силва(22 г).

Първата предвидена контрола е на 26 юни в Горна Оряховица със „Спартак” (Плевен).


Ключови думи
Локомотив Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета