Вторник, 23 Юли 2024
            
Горна Оряховица Спорт

700 лева награден фонд ще си поделят медалистите от Третия градски футболен турнир в Долна Оряховица

  13.06.2024 14:22
700 лева награден фонд ще си поделят медалистите от Третия градски футболен турнир в Долна Оряховица

400 лева е премията за победителя в третото издание на Градски футболен турнир в Долна Оряховица. За подгласниците премията е 200 лева за втория и 100 лева за третия.

16 отбора – осем при мъжете и осем при децата са се записали за футболната надпревара, която ще е на 15 юни на стадиона в Долна Оряховица.

Тази година детският турнир е в две възрасти – формат Футбол 5 и Футбол 9. Има заявки от по 4 отбора и за двата. Ще премерят сили децата на „Локомотив”, „Левски” (Лясковец), „Дунав” (Русе) и „Янтра” (Габрово).

При мъжете ще се срещнат осем отбора от региона, включително и миналогодишните победители.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 9 часа и ще се играе, докато се излъчат победителите. През целия ден ще има и забавления за публиката – водещ, музика, подкрепителен пункт със студени напитки и скара.

За победителите при децата има осигурени купи и медали, мъжете делят наградния фонд, събран от таксите за турнира, а освен това Bobby’s Sugar Hous ще подслади със своите торти футболният празник.

Турнирът възникна преди 3 години като инициатива на младежката организация „За добро”. Подкрепят го Кметство Долна Оряховица, Община Горна Оряховица и ФК „Локомотив”.


Ключови думи
футболен турнир Долна Оряховица