Събота, 27 Юли 2024
            
Елена Икономика

Община Елена се представя на туристическото изложение „Уикенд туризъм“ в Русе

  17.05.2024 14:01
Община Елена се представя на туристическото изложение „Уикенд туризъм“ в Русе

Деветнадесетото издание на Туристическото изложение „Уикенд туризъм“ за поредна година събира професионалисти от туристическия бранш и всички съпътстващи го представители на бизнеси, сдружения, занаятчийски камари, музеи и дестинации. То се провежда в периода 16-18 май в сградата на Доходното здание.

Паралелно гостите на града ще имат възможността да се насладят и на 16-ото издание на Фестивала на туристическите анимации, който ще се състои в Централната градина и на Ларгото пред Операта. Двете емблематични събития са организирани от Община Русе и ОП „Русе арт“ с подкрепата на Министерството на туризма.

Община Елена за поредна година се включва в туристическото изложение, като представя разнообразните възможности за културен и кулинарен туризъм, събитията от културния и спортния календар, природните забележителности, атракциите, местата за настаняване и заведенията за хранене в Еленския Балкан.

Изложението е възможност да бъдат привлечени още повече русенци, които са наши традиционни туристи, както и популяризираното на общината като дестинация в четири сезона.


Ключови думи
Уикенд туризъм
Последни
Седмицата
Анкета