Петък, 17 Май 2024
            
Горна Оряховица Други

Някой ползва имейла на бившата баскетболистка Маринела Агаларева, за да хули колеги, тя не знае как да се защити

  02.05.2024 14:50
Някой ползва имейла на бившата баскетболистка Маринела Агаларева, за да хули колеги, тя не знае как да се защити

Бившата баскетболистка и треньорка Маринела Агаларева е попаднала в странна история и трябва да се оправдава за неща, които не е извършила, след като някой е проникнал в имейла й и го ползва от нейно име.

Тя разбрала за проблема си, когато получила писмо от Общината, в което я канят да конкретизира претенциите си спрямо разпределението на парите за спорт.

„Изумих се, защото отдавна съм далече от спорта. Не съм имала претенции дори когато бях треньор, камо ли сега. Все пак отидох и там ми показаха писмо пратено от моята електронна поща”, разказва Агаларева.

В писмото пише: „Как не вие срам, гласуваните пари за спорта! Как волейбол, тенис на маса и футбол, вземат такива пари?! Има клубове, им дадохте с по големи успехи по малко пари. А кои са специалистите по спорта в Общината?” (правописът е на оригинала).

„Отидох в Общината и обясних, че никакви претенции нямам. И веднага след това отидох да подам жалба в Полицията, все пак става дума за кражба на лични данни и за уронване на престижа. Аз съм толкова далеко от технологиите, електронната си поща не съм ползвала от 2021 г. Хората ми съчувстваха, но ми казаха, че нищо не могат да направят. Добре де, но този някой може утре да напише от мое име, че има бомба в някое училище. Пак ли ще ставам за смях пред хората?! Ще намеря човек, който да ми помогне с имейла, но дотогава не вярвайте, ако получите писмо от мен по електронна поща”, споделя Агаларева.


Ключови думи
Маринела Агаларева Горна Оряховица