Вторник, 30 Апр 2024
            
Лясковец Светски

Моторджиите от клуб „Архангели“ откриват сезона, колоната ще мине през Лясковец

  15.04.2024 09:35
Моторджиите от клуб „Архангели“ откриват сезона, колоната ще мине през Лясковец

Община Лясковец информира жители, гости и почитатели, че на 21 април 2024 г. (неделя) през град Лясковец ще премине мотоколона, състояща се от около 100 мотора. Преминаването е във връзка с откриването на новия сезон.

Освен представители на горнооряховския Мотоклуб „Архангели”, които са организатори на събитието, в мотоколоната ще се включат и техни приятели от други клубове, организации и free riders.

Клубът ще открие сезона в 10:00 часа, когато ще започне събирането на мотори пред паметника на Никола Петров в Горна Оряховица. Мероприятието ще продължи изцяло на открито около Петропавловския манастир и „Новите лозя“ над Лясковец. Придвижването от паметника на Никола Петров през централни улици на град Горна Оряховица в посока към Петропавловския манастир ще започне в 11:00 часа. При самото придвижване ще бъдат спазвани правилата за движение по пътищата, а това ще бъде съблюдавано от членове на мотоклуба. Отговорност на всички участници и зрители е спазването на обществения ред и условията за безопасност, за което присъстващите членове на мотоклубовете ще следят. Мотоколоната в Лясковец ще влезе по улица „Трети март“, ще премине покрай площад „Възраждане“, по ул. „Манастирска“ и ще продължи до Манастир „Св. св. Петър и Павел“ и до „Новите лозя“, преди разклона за Шереметя и Арбанаси. Представителите на Сдружението организатор се надяват, че инициативата им ще бъде интересна за любителите и почитателите на мотоциклетите.


Ключови думи
Архангели
Последни
Седмицата
Анкета