Понеделник, 29 Апр 2024
            
Велико Търново Общество

Великотърновският Ротаракт клуб стартира кампанията „За лапичка с любов” в подкрепа на общинския приют за кучета

  03.04.2024 09:30
Великотърновският Ротаракт клуб стартира кампанията „За лапичка с любов” в подкрепа на общинския приют за кучета

За втора година Ротаракт клуб Велико Търново ще осъществи инициативата „За лапичка с любов”, която е в подкрепа на общинския приют за кучета в близост до Велико Търново. При първата реализация на кампанията, членовете на Ротаракт клуба в старата столица дариха на приюта хранителни продукти, ваксини и материали за освежаване и ремонт на клетките на животните.

Тази година старт на кампанията ще бъде даден на 4 април, когато е Световният ден на бездомните животни. В срок до 20 април хранителни продукти за обитателите на приюта ще бъдат събирани в следните обекти: 1) „Зоомагазин” на ул. „Козлодуй” №29 (в близост до парк „Дружба” и фитнес център „Клуб 17”); 2) зоомагазин „Шаро” в кв. „Акация”, ул. „Пейо К. Яворов” №38; 3) зоомагазин „Шаро” на ул. „Цар Тодор Светослав” №33 (в близост до парк „Марно поле” и Летен театър). Всеки желаещ да подкрепи инициативата на Ротаракт клуб Велико Търново ще може да закупи продукти от някой от обектите и да ги поставени в специални кутии, разположени на видни места в магазините.

В края на кампанията всички събрани хранителни продукти ще бъдат дарени на общинския приют за кучета.

Членовете на Ротаракт клуб Велико Търново приканват всеки, който обича животните, да подкрепи инициативата „За лапичка с любов” и да покаже, че за доброто няма ограничения и почивен ден.

Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, партньор на Ротари и част от структурата на Ротари Интернешънъл. Дейността на Ротаракт клуб Велико Търново е насочена към организирането на хуманитарно ориентирани кампании в полза на обществото. Традиционни инициативи на Ротаракт клуб Велико Търново са „Купи и дари”, „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, „В кръвта ти е да спасяваш животи”. Ежегодно Ротаракт клуб Велико Търново организира и провежда и нови кампании в полза на обществото. Ако проявявате интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, може да се свържете с тях чрез официалните им страници в социалните мрежи.


Ключови думи
„За лапичка с любов” Ротаракт
Последни
Седмицата
Анкета