Сряда, 01 Май 2024
            
Велико Търново Спорт

„TarnovoRuns“ отново с безплатни тренировки на стадиона във Велико Търново

  02.04.2024 11:20
„TarnovoRuns“ отново с безплатни тренировки на стадиона във Велико Търново

10 безплатни тренировки предстоят на великотърновския стадион „Ивайло“. По традиция те се организират от общността „TarnovoRuns“, чийто основен двигател е д-р Калин Василев – Калинба. С типичния си ентусиазъм и позитивизъм той отправя покана към всички, които искат да се раздвижат на открито:

„Пролетта е тук! Сменихме часовниците и вече е светло! Много от нас вече излязоха от зимния сън с нашите пролетни походи, но още хиляди имат нужда от побутване. Да го направим заедно! Споделяйте! Време е за пролетните тренировки! Точно 10 броя ще организираме! Хубавото време също е тук! Завръщаме се на едно от любимите ни места - стадион „Ивайло“. Вечер след работа или след училище тренираме там! Тази седмица в сряда започваме с класическата ни яка тренировка. Всеки е добре дошъл да се раздвижи и да вземе това, от което има нужда. Дори при късмет можем да хванем някой и друг залез. Светлината ще ни зареди и надъха! Цената е винаги 100% безплатно!“.

В тренировката има елементи както за добре подготвените физически, така и за хора, които рядко спортуват. Сборният пункт е в 19 ч. на 3 април 2024 г. на пистата на стадиона, като влизането става от вход №3.

„Ела подготвен и все пак с връхна дреха. Тренировката е около 1 час и 30-40 минути, но всеки може да остане и по-малко. Важно е да се движим на открито! Събираме се в 19:00 вътре на пистата. Тренировката е за цяло тяло. От горе до долу. Загряваме, движим се, правим упражнения. Подходяща е за всеки, който иска да е здрав.

Схемата е ясна, ще се ляга, става, търкаля, тича, кляка, подскача, разтяга и изпотява. Всеки желаещ ще може да се включи според възможностите му. Който иска да помага за новия тренировъчен сезон, нека ни пише“, допълват от „TarnovoRuns“.

От общността създават над 130 безплатни събития годишно. Който желае да подкрепи, може да го направи през www.tarnovoruns.com.


Ключови думи
безплатни тренировки
Последни
Седмицата
Анкета