Понеделник, 29 Апр 2024
            
Горна Оряховица Култура

Среща с автора на романа „Мамник“ Васил Попов организират в Горна Оряховица

  18.03.2024 14:15
Среща с автора на романа „Мамник“ Васил Попов организират в Горна Оряховица

Среща с нашумелия млад писател Васил Попов организира Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) при Община Горна Оряховица, съвместно с Общинската библиотека.
Събитието ще се състои на 02 април от 17:30 ч. в Художествената галерия „Недялко Каранешев“ в Горна Оряховица.
Входът е свободен за всички, които желаят да се срещнат с автора. С тази покана организаторите дават възможност на обществеността да се запознае с творчеството на хитовия писател на разкази и романи, базирани на български митове и легенди.
Романът на Васил Попов „Мамник“, който се радва на нестихващ интерес, безспорно е любима книга на българските читатели и най-вече на по-младите. „Мамник“ спечели и първия по рода си конкурс в България за оригинален аудиосериал.
Пред горнооряховската публика ще бъде представена и последната книга на Васил Попов „Пермафрост“, която също предизвиква сериозен интерес след официалното ѝ пускане на пазара.
„Като един от успешните и впрочем, един от най-младите български автори, се надяваме че и младежите от града и общината ще проявят интерес от мотивираща среща с него, за процеса му на писане и за самия него“, коментира секретарят на МКБППМН към Община Горна Оряховица Владимир Врангов.  


Ключови думи
Мамник