Неделя, 28 Апр 2024
            
Велико Търново Култура

Фестивалът „Малкият принц“ записва 18-то издание

  16.03.2024 06:35
Фестивалът „Малкият принц“ записва 18-то издание

ХVІІІ издание на Националния фестивал на детско-юношеското театрално творчество „Малкият принц“ – Велико Търново 2024 ще се проведе на 19, 20 и 21 април 2024 г., на сцената на МДТ “Константин Кисимов”.

Можете да направите вашата заявка за участие чрез онлайн формуляра – https://forms.gle/PxV6W61ciLs8EsjHA. Крайният срок е 22 март 2024 г.
Статут и регламент на Националния фестивал на детско-юношеското театрално творчество „Малкият принц“ – Велико Търново 2024 може да откриете на интернет страницата на фестивала - https://festivalmalkiyatprints.info/

Фестивалът на детско-юношеското театрално творчество „Малкият принц“ има за цел да стимулира театралното изкуство за деца и юноши и да предостави възможност за сценични изяви, творчески срещи и дискусии на детско-юношески театрални състави, школи и театрални студия към читалища, училища, детски комплекси, центрове за работа с деца, частни формации и др. Организатори са  Община Велико Търново, Народно читалище “Извор – 1873” - с. Самоводене и Народно читалище “Съгласие – Дебелец” – гр. Дебелец.

Тази година председател на журито ще бъде Йоана Буковска, членове са Стефка Златкова и Антони Цонев.

Входът за публиката е свободен.

Сн. архив организатори


Ключови думи
Малкият принц