Неделя, 28 Апр 2024
            
Горна Оряховица Други

Сдружение „ЗА Горна Оряховица” обяви конкурс за най-добро домашно вино

  03.02.2024 12:44
Сдружение „ЗА Горна Оряховица” обяви конкурс за най-добро домашно вино

В поредицата от състезания, предизвикващи майсторите на домашно вино, се включи и Сдружение „ЗА Горна Оряховица”. „Може и да не останаха много лозя в региона, но още разбираме от хубаво вино. Нека го докажем”, казват от Сдружението.

В конкурса могат да участват всички пълнолетни граждани. От тях се иска да предоставят проба от 500 мл домашно вино, придружена с данни за контакт и по възможност кратка информация за напитката.

Пробите се приемат до 12 февруари в офиса на Сдружението на „Вичо Грънчаров” 9A. Дегустацията ще е на следващия ден, а победителите в трите категории – Червено, Бяло и Розе, ще се определят от любители сомелиери с над 10 г. опит от „Клуб на виното” - Лясковец.

Церемонията по награждаване ще се извърши в Художествена галерия „Недялко Каранешев” в деня на виното и любовта 14 февруари от 17:30 ч.

„Очакват ви приятни изненади сред картини от националната изложба „Любов и вино”, а за още по-доброто ви настроение ще се погрижи специалният ни гост – изпълнител”, обещават организаторите.

За връзка с организаторите 0882 95 96 66.


Ключови думи
конкурс домашно вино ЗА Горна Оряховица