Четвъртък, 18 Апр 2024
            
Велико Търново Икономика

Община Велико Търново кани на обществено обсъждане на проект за Стратегия за устойчиво развитие на туризма

  18.01.2024 13:13
Община Велико Търново кани на обществено обсъждане на проект за Стратегия за устойчиво развитие на туризма

Община Велико Търново отправя покана за участие в обществено обсъждане на Проект на Стратегия за устойчиво развитие на туризма в Община Велико Търново 2021 – 2027 г. Поканата е към всички жители на община Велико Търново, представителите на бизнеса, НПО и всички заинтересовани страни за участие в предстоящото обществено обсъждане на проекта на Стратегия за устойчиво развитие на туризма в Община Велико Търново 2021 – 2027 година, което ще се състои на 26 февруари 2024 г. от 17:30 часа в Голяма зала на Община Велико Търново.

Целта на обсъждането е да бъде взето под внимание мнението на максимално широк кръг от заинтересовани страни при изготвяне на окончателния вариант на Стратегия за устойчиво развитие на туризма в Община Велико Търново 2021 – 2027 година.

Становища и предложения по проекта могат да се правят по време на общественото обсъждане до изчерпване на всички въпроси.

Тези от Вас, които нямат възможност да присъстват на общественото обсъждане, могат да се запознаят с публикуваните на официалната страница на Община Велико Търново материали и да изпратят своите препоръки и мнения до 25 февруари 2024 г.

Всички документи, свързани с проекта на Стратегия за устойчиво развитие на туризма в Община Велико Търново 2021 – 2027 година са публикувани на сайта на Община Велико Търново в раздел „Обществено обсъждане“

 https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/ecity/public-discussions/document/75/

https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/obyavi-i-sobsheniya/obshtestveno-obsazhdane/obshestveno-obsazhdane-2024-godina/pokana-otnosno-strategiya-za-ustojchivo-razvitie-na-turizma-v-obshtina-vt/

Разчитаме на Вашето сътрудничество, посочват от Общината.


Ключови думи
Стратегия за устойчиво развитие на туризма в Община Велико Търново 2021 – 2027 година
Последни
Седмицата
Анкета