Неделя, 27 Oct 2024
            
Горна Оряховица Светски

ПГЛПИ „Атанас Буров“ посрещна своя Глас на България

  08.01.2024 09:37
ПГЛПИ „Атанас Буров“ посрещна своя Глас на България

На 04. 01. 2024 г. ПГЛПИ „Атанас Буров“ официално посрещна петия глас на България. Пети в Българя, но за буровци Симеон Славев е №1. Екипът на гимназията и съучениците на Симеон са горди от факта, че са част от живота и славата на един млад артист.

С тържествена церемония учители и ученици засвидетелстваха за пореден път подкрепата си към този изгряващ талант. Директорът на ПГЛПИ „Атанас Буров“ Георги Иванов окуражи Симеон да следва смело поетия път към славата, да не се пречупва в трудните моменти и никога да не забравя града и гимназията, от които е тръгнал. Насърчи присъстващите на събитието ученици да не се отказват никога от мечтите си и им припомни, че упоритият труд и постоянството са сигурен начин за постигане на победи – музикални,  спортни, образователни, житейски.  В знак на гордост и признание към успеха му в сезон Х на телевизионния риалити формат „Гласът на България“, директорът връчи на Симеон Славев традиционния почетен плакет на гимназия „Буров“.

Официален гост на събитието бе и Община Горна Оряховица, представена от Ивелина Върбанова. Върбанова поднесе на Симеон Славев поздравителен адрес и подарък, с които Общината открито заяви подкрепата и възхищението си от постигнатия успех.

Не на последно място, екипът на гимназията изказва специални благодарности и към родителите на певеца, които уважиха с личното си присъствие учителите, полагащи ежедневни грижи за образователното израстване на сина им.


Ключови думи
Симеон Славев ПГЛПИ "Атанас Буров" Гласът на България
Последни
Седмицата
Анкета