Неделя, 04 Фев 2024
            
Велико Търново Общество

Ротаракт клубове организират технологичната конференция ITRact

  05.11.2023 10:32
Ротаракт клубове организират технологичната конференция ITRact

Технологичната конференция ITRact, която през 2022 г. се проведе за първи път, ще се реализира и през 2023 г. с фокус върху нови теми от IT индустрията и ново месторазположение.

Както и през 2022 г., когато се проведе във Велико Търново, така и през 2023 г., ITRact се организира със съвместните усилия на Ротаракт клуб Велико Търново и Ротаракт клуб София Витоша-Изгрев.

Темите, които ще бъдат представени и разисквани по време на второто издание на ITRact, са свързани с крипто технологиите, електронното правителство, телемедицината, лицензите за софтуерен код и авторските права, роботика. Лектори ще бъдат експерти от изброените области, в т.ч. Божидар Божанов, Емил Георгиев, Калин Цеков, Георги Арабаджиев, Николай Петков.

В края на събитието ще има отворена дискусия с лекторите, на която всички присъстващи ще имат възможността да зададат въпросите си и да обменят опит по между си.

Събитието ще се проведе на 25 ноември (събота), от 10,00 ч. в гр. София (Sofia Tech Park). Регистрацията ще започне в 09,30 ч., на място в залата.

Участието в събитието е абсолютно безплатно, необходимо е само попълване на следната регистрационна форма, в срок до 21 ноември à https://forms.gle/Me2KWAkBDWr5tqRm8.


Ключови думи
ITRact
Последни
Седмицата
Анкета