Четвъртък, 11 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

„Нямаме път, автобус, лекар, кмет, поп, остана ни само чистият въздух“, споделиха хората от Паисий на Огнян Стоянов и „БСП за България и Левицата“

  12.10.2023 20:04
„Нямаме път, автобус, лекар, кмет, поп, остана ни само чистият въздух“, споделиха хората от Паисий на Огнян Стоянов и „БСП за България и Левицата“

„Нямаме път, автобус, лекар,  кмет, поп, остана ни само чистия въздух“. С тези думи жители на  горнооряховското село Паисий посрещнаха кандидата за кмет  на коалиция „БСП за България и Левицата“ за  Община  Горна Оряховица Огнян Стоянов и  Светозар Стефанов - кандидат за кмет на населеното място.

„Никой не чува нашите проблеми. Представихме подписка пред Общинска администрация за това, че искаме автобус, но тя не беше уважена. Пътят в посока с. Стрелец и с. Виноград е почти непроходим“, изразиха недоволството си хората.

„Субсидията за една автобусна  линия в посока с. Стрелец и с.Паисий не би струвала повече от 15 хил. лв. Познавайки финансовите възможности на Община Горна Оряховица, не мисля, че е проблем да бъдат осигурени“ – посочи Огнян Стоянов.

„Относно инфраструктурата, абсолютно наложително е да бъде отремонтиран пътят с. Стрелец - с. Паисий и  с. Паисий – с. Виноград.  Преди 4 години Общинският съвет отпусна 100 хиляди лева за основен ремонт на пътя с. Стрелец  - с. Паисий. Аз не виждам да са вложени. Хората също. Управляващите постоянно се оплакват, че няма пари. Но ето, че пари има. Начинът по който се разходват те обаче, буди много въпроси и съмнения за корупция.

В нашата програма е предвидено да няма населено място без медицинско лице. Ще работим за това да има такова, което да  обслужва с. Стрелец и  с. Паисий поне веднъж в месеца. Вярвам на Светозар Стефанов. Щастлив съм, че хората също го обичат. Той ще бъде отдаден на проблемите на с. Паисий и знам, че той ще ги реши успешно“ – заяви още Огнян Стоянов.

 Заедно с него бяха и кандидатите за общински съветници Габриела Шилкова, Марин Богомилов, Емилия Иванова. На събитието присъстваха кандидатът за кмет на гр. Долна Оряховица и Николай Чергиланов, както и Вяра  Билева- кандидат за кмет на с. Стрелец.

Огнян Стоянов и кандидатите на МК "БСП за България и Левицата" са с №68 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
БСП за България и Левицата Горна Оряховица Паисий
Последни
Седмицата
Анкета