Понеделник, 01 Яну 2024
            
Лясковец Местни избори 2023

С чест и отговорност тръгват към изборите в Лясковец Васил Христов и екипът на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“

  02.10.2023 19:34
С чест и отговорност тръгват към изборите в Лясковец Васил Христов и екипът на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“

С дълг, чест и отговорност тръгва към местните избори екипът на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски“ в Лясковец. Тази вечер кандидат-кметът и водач на листата под №51 Васил Христов,

кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства официално дадоха старта на предизборната кампания.

Това стана в новооткрития офис на партията на ул. „Трети март“ 4, в който всеки лясковчанин може да сподели и своето виждане за пътя, по който следва да върви общината, и да получи подкрепа за си.

Подобряване на комуникацията с гражданското общество и бизнеса, осигуряване на адекватни условия за спорт, прецизиране на разходите за издръжка на звената от местните приходи и тяхното преструктуриране по начин, обслужващ интересите на гражданите, възстановяване на исторически, инфраструктурни и културни обекти, включване на обекти в инвестиционната програма на Общината след отчитане мнението на гражданите, анализ на заявените от тях нужди и прецизиране на разходите по начин, удовлетворяващ по-големи групи от тях са само част от ангажиментите, които поемат Васил Христов и екипът му. Акцент в управленската програма на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски“ е и замразяване на всички местни данъци и такси с изключение на случаите, когато те се повишават по силата на нормативен или административен акт, приет от законодателните и изпълнителните органи на централната държавна власт. В подробности програмата ще бъде разпространявана през следващите седмици както по време на десетките предстоящи срещи на кандидатите на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски“ с хората в община Лясковец, така и на официалната Фейсбук страница на Васил Христов.

Преди 4 г. тръгнах по нелекия път на политиката, като се кандидатирах за кмет на община Лясковец. За добро и за зло тогава не се получи. За добро, защото така имах възможността да натрупам още опит в местното самоуправление. А за зло, защото моделът на управление в нашата община продължи и през изтеклия мандат.

Днес отново се включвам в кметската надпревара с дълг, чест и отговорност за хората на община Лясковец.

Тръгвам с екип от специалисти, кандидати за общински съветници. Амбициозни, можещи и човечни са и кандидатите ни за кметове на всички села от общината. С моя екип подготвихме програма, засягаща секторите финанси, териториално устройство, образование, здравеопазване, екология, култура, спорт и младежки дейности, социални дейности и още много други. През следващия месец ще работим посланията и идеите ни да достигнат до всеки жител на общината, а през следващите 4 г. – тези идеи и послания да се реализират, каза на старта на кампанията Васил Христов.

На 29 октомври можете да ме подкрепите с номер 51 в бюлетината. Така победата ще е не за мен, тя ще е за всеки жител на нашата община Лясковец, сподели още Васил Христов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Васил Христов Лясковец ПП "Земеделски съюз Александър Стамболийски"
Последни
Седмицата
Анкета