Неделя, 24 Дек 2023
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

28-годишният Емил Дачков е кандидатът на „Възраждане“ в Горна Оряховица

  24.09.2023 20:10
28-годишният Емил Дачков е кандидатът на „Възраждане“ в Горна Оряховица

ПП „Възраждане“ тръгва с най-младия кандидат за кмет в община Горна Оряховица.

Партията се регистрира днес с кандидат за общински кмет 28-годишния Емил Дачков. Младият мъж работи в НАП и е новобранец в политиката. Каквито са всъщност и повечето му колеги в листата.

Партията регистрира и двама кандидати за кметове в селищата на общината. Нели Драгостинова ще се опита в Драганово, а Мехмед Мутишев в Писарево.

Листата за общински съветници на „Възраждане“ е от 11 души. Водач е кандидатът за кмет Емил Дачков. Втори е Росен Ангелов, а трети е Анатолий Карабоев. Единствено четвъртият – Иван Атанасчев, има опит в местното управление, тъй като беше общински съветник и в изтичащия мандат на ОбС – Горна Оряховица.

На първо място бихме желали да се извади трафикът от центъра на града по обходен маршрут. Също така да се наблегне на социалната програма, поради факта, че населението на общината е застаряващо - социална кухня и топла храна за възрастните хора ще е гарантирано и в следващия мандат.

Сред нашите приоритети за Горна Оряховица също са справяне с водната криза в село Драганово, етапна подмяната на вътрешната водопреносна мрежа, алтернативни водоизточници и изграждане на отвеждащ водопровод от магистралния на яз. „Йовковци“. Обновяване на уличната мрежа и обществените пространства в Общината, заедно с изграждане на тротоари.

Общинска полиция и видеонаблюдение ще гарантира сигурността на всички, а и ще помага за опазване на общинската собственост, обяви приоритетите си най-младият кандидат за кмет на общината.


Ключови думи
Възраждане Горна Оряховица Местни избори 2023
Последни
Седмицата
Анкета