Сряда, 06 Дек 2023
            
Икономика Свищов

В Свищов представят проект за Индустриална зона

  06.09.2023 09:37
В Свищов представят проект за Индустриална зона

Община Свищов организира публично представяне на проекта за развитие на Дунавски индустриален технологичен парк, което ще се състои на 11 септември 2023 г. (понеделник) от 17.00 ч., в салона на свищовското читалище. 

Участие в представянето на дейностите по проекта ще вземат кметът Генчо Генчев и част от екипа по разработването му: Йорданка Димитрова – ръководител, Светослав Кьосев – зам.-председател на Двустранната търговска камара България – Румъния, Ивайло Асенов, Бойко Милев, проф. д-р инж. Фантина Рангелова. Специално за случая се очаква да пристигне и президентът на турската компания IDEArc Емрах Ердем Озлу. 

Срещата има за цел да запознае широката общественост с приключилите до момента дейности, свързани с подготовката на стратегически документи, осъществени партньорства, реализирани процедури, както и предстоящите планове по изграждането на индустриалната зона до самото й финализиране. 

Ще бъде представена и 3D визуализация на Индустриалния парк, разработена от международен екип – български и турски специалисти, лидери в проектирането и изграждането на подобни проекти. 

Срещата ще се състои при отворени врати за граждани и медии, желаещи да получат повече информация.


Ключови думи
Индустриална зона Свищов
Последни
Седмицата
Анкета