Четвъртък, 30 Nov 2023
            
Велико Търново Светски

Концерт на Nana and the Gang подгрява старта на 52-рото издание на рали „България“ във Велико Търново

  31.08.2023 09:28
Концерт на Nana and the Gang подгрява старта на 52-рото издание на рали „България“ във Велико Търново

На 1 септември от 18,30 ч. на площад „Цар Асен I“ пред крепостта Царевец Нана и нейната банда ще дадат пълна газ с много здрав рок и бунтарско намигване.

Събитието се организира от Община Велико Търново и е с вход свободен.

NaNa & The Gang е една от най-свежите рок банди в България. Групата е създадена през 2008 г., първоначално с името „5-о чувство“, от Илияна Йорданова - Nana.

Рок групата прави авторска музика на български език и се отличава с положителен, позитивен и шарен имидж. За бандата е характерно постоянно общуване с публиката и забавно присъствие на сцената.

Бандата миксира рок аранжимент, комбиниран с мелодични женски вокали. Сред парчетата има и много свежи, танцувални и хумористични. Групата е повлияна от стилове като пънк, метъл, хард рок, реге, рокенрол и алтърнатив.

В състава на NaNa & The Gang са Илияна Йорданова (Nana) – вокал, Радослав Маринчев - китари, Мирослав Гайдарски - бас, Владислав Зидаров – барабани и брас гост-музиканти, които този път ще са Петър Щерев - тромбон и Владимир Митин - тромпет.

Официалното откриване на Рали "България“ е веднага след концерта в 20,00 ч.

52-рото издание на автомобилното състезание се организира от Rally Bulgaria, Автомобилна Федерация България и Община Велико Търново.


Ключови думи
NaNa & The Gang рали "България"
Последни
Седмицата
Анкета