Петък, 10 Nov 2023
            
Горна Оряховица Култура

Излезе от печат алманахът „70 години Литературен клуб „Асен Разцветников”

  11.08.2023 09:43
Излезе от печат алманахът „70 години Литературен клуб „Асен Разцветников”

В навечерието на един от най-големите християнски празници Успение Богородично творците в Горна Оряховица ще зарадват своите читатели с новия си алманах. Той е посветен на 70-та годишнина на Литературен клуб „Асен Разцветников”, която ще се отбележи през 2024 г. и излиза с подкрепата на кмета на Община Горна Оряховица. За да финансират своето издание членовете на клуба бяха обявили дарителска кампания. След като разбрал за нея, кметът инж. Добромир Добрев се свързал с творците и поел разходите за отпечатване на алманаха.

Сборникът вече излезе от печат. Участват 38 автори - членове на ЛК „Асен Разцветников” при НЧ „Напредък 1869”, град Горна Оряховица.

Те са на различна възраст и с разнообразни  професии, но ги обединява любовта към мерената и немерена реч, изразяваща техните чувства, мисли, творчески търсения и житейски мъдрости. Подготвяме официално представяне на алманаха и отбелязване на 70-та годишнина от създаването на ЛК „Асен Разцветников” през 2024 година, сподели с вълнение председателят на клуба поетесата Галина Москова.


Ключови думи
алманах Литературен клуб "Асен Разцветников"
Последни
Седмицата
Анкета
На 5 ноември ще гласувам за

Резултати