Петък, 15 Сеп 2023
            
Горна Оряховица Други

В Лясковец и в Горна Оряховица задържаха мъже за хулиганство

  12.06.2023 10:43
В Лясковец и в Горна Оряховица задържаха мъже за хулиганство

Служители на РУ – Г. Оряховица задържаха 33-годишен от Лясковец за хулиганство.

В събота по време на обход в Лясковец служители на полицейското управление в железничарския град забелязали 33-годишен познайник на полицията без видима причина да удря с ръка пътен знак, блъснал минувач, след това ударил по предния капак лек автомобил, спрял да го пропусне, пресичайки пътното платно и отворил предната му врата.

След намесата на полицията мъжът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР, като при задържането му са изплозвани физическа сила и помощни средства. По случая е започнато досъдебно производство.  

И 44-годишен мъж от Г. Оряховица е задържан в полицейския арест за хулиганство. В събота около 22,00 ч. в управлението е получен сигнал за мъж, който вървял по пътното платно на улица в града и след като автомобилите,  преминаващи от там, намалявали или спирали, за да не го блъснат, той се хвърлял на предните им капаци и изтръгвал чистачките им. След намесата на граждани мъжът побягнал. Минути след подаване на сигнал в полицията от бдителни граждани и точно описание е установен в дома му и задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.

По случая е образувано досъдебно производство.  


Ключови думи
хулиганство
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати