Сряда, 02 Авг 2023
            
Павликени Светски

Звездите от 90-те C-block идват за концерт в Павликени преди празника на града

  03.05.2023 13:37
Звездите от 90-те C-block идват за концерт в Павликени преди празника на града

Звездите от 90-те C-block идват за концерт в Павликени. Това е първата обявена изненада от богатата празнична програма, която се подготвя по повод празника на града и 80-та годишнина от обявяването на Павликени за град.

Големият концерт е на 17 юни (събота) и в него ще участват още Deep Zone Project, DJ Dian Solo, Трио VIVA и Дивна. Събитието е с вход свободен и ще се проведе на градския стадион „Ганчо Панов“ с начален час 18:00 ч.

C-block са познати и обичани от българската публика. Групата е създадена в Германия през 1995 г. и бързо се утвърждава като един от най-успешните хип-хоп проекти в Европа, а и в света. Сред хитовете им са „So Strung Out“, „Time Is Tickin' Away“, „Summertime“ и „Keep Movin'“, които публиката в Павликени със сигурност ще чуе по време на безплатния им концерт.

Като истински фестивал на поп-диско-електронната музика се очертава първият от големите концерти в Павликени. Със сигурност феновете ще усетят, че Павликени е античен и вечен и знае как да се весели!

Актуална информация за концерта можете да намерите в сайта на община Павликени или в събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/24196064841105


Ключови думи
C-block
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати