Понеделник, 10 Юли 2023
            
Лясковец Светски

Криско, Симона Загорова и Славка Калчева за Великден в Лясковец

  10.04.2023 14:34
Криско, Симона Загорова и Славка Калчева за Великден в Лясковец

Великденски събор предстои в Лясковец. Първа на сцената му ще излезе фолклорната певица Владислава Христозова, която е разпознаваема и с уменито й да свири на гайда. По програма нейните изпълнения ще прозвучат на 12 април.
На 13 април градуса за лясковчани и гостите на града ще вдигне Криско. На 14 април е ред на Ива и Велислава Костадинови, а на 15 април – на Симона Загорова. С изпълненията й публиката ще може лично да прецени успява ли Симона да надмине майка си – примата Глория.

В самия празничен ден – на 16 април, в Лясковец ще се представят Мария и Магдалена Филатови. На 17 април вниманието на публиката ще прикове Славка Калчева.

Всички концерти започват в 17:30 ч. на пл. „Възраждане“. Водещ е Кармен Гърков.

„Великденски събор Лясковец 2023“ е организиран от „Фестивали България“. Община Лясковец осигурява логистиката - терени, организация по почистване, захранване с ток и сервиз.

Организаторите на събора са помислили и за най-малките. На 15 април в 11 ч. започва детско парти и пленер „Великден през моите очи“. Детско парти ще има и на 16 април, началото му е в 16 ч./ сн. архив RegNews 

 


Ключови думи
Криско
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати