Понеделник, 12 Юни 2023
            
Лясковец Спорт

Добридялският „Вихър” тази година се цели в купата на Областна група „Юг”

  13.03.2023 11:59
Добридялският „Вихър” тази година се цели в купата на Областна група „Юг”

„Вихър” от Добри дял започна вихрено и втората част от първенството в Областна група „Юг”. В първия мач от пролетния полусезон добридялските футболисти се изправиха срещу един от основните конкуренти в челото на таблицата – отбора на Долна Оряховица и победиха с 4:1.

Така отборът потвърди заявката си за водеща роля в това първенство.

В подготвителната пауза „Вихър” изигра доста мачове, но най трудният беше с отбора от Елитната областна група „Левски” (Стражица). Малко късмет не стигна на „Вихър”, за да се поздрави с победа и мачът завърши 2:2.

Добрата игра на футболистите от „Вихър” не остана незабелязана и голяма част от тях получиха предложение от други отбори. Играещият помощник треньор Цецо Додуров отказа трансфер в третодивизионния „Севлиево”. „За мен по-важен е Вихър”, обясни решението си Додуров. Друг основен футболист отхвърли трансфер с думите „Аз си оставих сърцето и душата във „Вихър”.

Старши треньорът Ивелин Беевски е много доволен от своя тим. „За мен другите отбори не са важни. Играем мач за мач и целта ни е да победим с красив и качествен футбол”, коментира Беевски.

Острието на „Вихър” Мартин Иванов засега е голмайстор на групата. Душата на този отбора е капитанът Дончо Дончев. Той е прецизен във всяко едно отношение и води своите момчета винаги към победа.

Във всеки мач „Вихър” подхожда изключително професионално и всеки футболист се раздава докрай, независимо дали играе срещу последния или първия. Има още доста трудни мачове, но вярваме, че в края на сезона момчетата на „Вихър” ще вдигнат купата, радват се феновете на отбора.

Във временното класиране „Вихър” е на второ място, като отстъпва само с една точка на лидера „Първомайци”. Третото място е за „Долна Оряховица”, но с изоставане от 6 точки зад втория.


Ключови думи
Вихър Добри дял Областна група Юг
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати