Вторник, 13 Юни 2023
            
Велико Търново Общество

2130 лв. бяха събрани в рамките на кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“

  09.03.2023 15:11
2130 лв. бяха събрани в рамките на кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“

2130, 22 лв. бяха събрани в рамикте на проведената във Велико Търново кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“. Средствата ще бъдат предоставени на Фондация „Искам бебе“.

Предстои следващ етап от кампанията, в който ще бъде избрана двойка за финансиране. Изобрът ще бъде осъществен чрез жребий в присъствието на нотариус, както и представители от трите организации – Ротаракт клуб Велико Търново, Фондация „Искам бебе“ и Община Велико Търново.

Благодарим на всички, които се включиха в кампанията и подкрепиха нашата благородна цел. За пета поредна година ще имаме възможност да сбъднем нечия мечта и доказахме, че заедно можем повече, споделят организаторите.

За пета поредна година Ротаракт клуб - Велико Търново организира кампанията. Инициативата се осъществява с подкрепата на Фондация „Искам Бебе“ и Община Велико Търново. През последните години събраната сума от кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ е помогнала на четири двойки, две от които вече прегръщат своите дечица./ сн. Ротаракт


Ключови думи
С цвете в ръка
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати