Понеделник, 05 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Димитър Николов при старта на предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Горна Оряховица: Не отстъпих от региона си, нека бъдем по-силни от омразата

  06.03.2023 12:22
Димитър Николов при старта на предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в Горна Оряховица: Не отстъпих от региона си, нека бъдем по-силни от омразата

За мен е привилегия и отговорност да бъда номинацията на Горна Оряховица за народен представител от гражданската квота, подкрепен и от двете политически сили в автентичната дясна коалиция ГЕРБ-СДС. Удовлетворен съм, че не ви подведох, не отстъпих от региона си, не направих компромис с идеалите, ценностите и приоритетите на нашите съмишленици. Вярвам, че мога, а мога, защото вие вярвате в мен.

С тези думи се обърна към съмишленици кандидатът за народен представител Димитър Николов, който е номинацията на Горна Оряховица в листата на ГЕРБ-СДС за Великотърновския избирателен район. Днес бе даден официалният старт на предизборната кампания за общината. По традиция това стана с молитва в храма.

Мога да обещая пълна отдаденост от моя страна за просперитета на моя град и моя регион и най-вече за това да върнем стабилността в държавата. Показали сме, че заедно можем да бъдем по-силни от фалша – виждате колко фалшиви проекти ни заливат, включително политически проекти, зад които всъщност стоят политически спекуланти, търсещи бърз ефект в своя частна, корпоративна полза. Нека бъдем по-силни от омразата, апелира Димитър Николов, който е трети в листата на ГЕРБ-СДС.

Тези избори са изключително важни. Липсата на правителство е огромна пречка за развитието на общините. Визията на местната власт за бъдещето няма как да се случи, ако няма правителство.  Знам, че горнооряховчани са разумни и ще подкрепят ГЕРБ-СДС. Ще покажат, че в нашата община коалицията стои стабилно, че нашата община се управлява разумно, че всички работим заедно за благото на Горна Оряховица. Затова нека всички излезем на 2 април и посочим №2 в бюлетината. №2 в бюлетината и преференция №103 за Димитър Николов. Защото за отминалите 4 Парламента Димитър Николов бе гласът на Горна Оряховица.  Чрез него за проблемите ни се чуваше от трибуната на Народното събрание. Димитър Николов най-яростно защитава интересите на областта, категоричен бе кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

Към подкрепа за Димитър Николов призова и председателят на ГЕРБ в Горна Оряховица Добрин Дериджиян. Успех на Николов пожела също председателят на СДС в общината и член на националното ръководство на партията Петър Гайдаров.

За нас в СДС номинацията на Димитър Николов вече за пети път е безапелационна. Ние винаги заставаме зад наши съидейници. Като член на националното ръководство на СДС категорично заявявам, че цялата област Велико Търново ще подкрепи Димитър Николов. Ще подкрепим  професионализма и почтеността му. Вярвам, че в лицето на Димитър Николов ще имаме достоен представител в следващото Народно събрание, сподели Петър Гайдаров.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Димитър николов ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати