Сряда, 07 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания във Велико Търново, основна цел на коалицията е да върне стабилността в държавата

  05.03.2023 13:17
ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания във Велико Търново, основна цел на коалицията е да върне стабилността в държавата

Тръгваме с ясното убеждение, че знаем, можем, можем да носим отговорността за трудни решения. Тръгваме с ясното убеждение, че ще победим.

Това каза на официалния старт на предизборната кампания за област Велико Търново водачът на листата на ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов. И този път коалицията не изневери на стила си и тръгна към победа на предсрочните парламентарни избори на 2 април от катедралата „Рождество Богородично”. Целта на ГЕРБ-СДС е 3 мандата във Великотърновска област.

На 2 април с номер 2 за втора победа над „Продължаваме промяната”, призова проф. Ангелов.

Амбицията ни е да дадем най-добрия резултат, за да можем да върнем нормалността в държавата, да има стабилност, сподели и вторият в листата - областният координатор на Младежи-ГЕРБ и трети мандат общински съветник във Велико Търново Георги Недев.

Да се върне държавата в ръцете на знаещите и можещите е целта на издателя, председател на Общинския съвет в Горна Оряховица в периода 2019-2021 г. и народен представител в 45-то, 46-то, 47-то и 48-то Народно събрание Димитър Николов, който е на трета позиция.

За стабилно управление, със стройна управляваща конструкция, обединена около общи идеали, ценности и приоритети, стратегически за държавата. Влизане в Еврозоната и Шенген – това са краткосрочните цели, които стоят пред държавата и които ще ни дадат така необходимата стабилност и предсказуемост, коментира Димитър Николов.

Припомняме, че във Великотърновския избирателен район ГЕРБ-СДС се явява с листа от 16 души. На четвърто място е педиатърът д-р Валентин Точков. Пета е университетският преподавател и зам.-кмет на Свищов Станислава Стоянова, която бе депутат в 44-о Народно събрание. На шестата позиция е световният рекордьор по хвърляне на копие и Почетен гражданин на Велико Търново Антоанета Селенска. Седми в листата е политологът и зам.-председател на Общинския съвет в Павликени Венцислав Георгиев. Следва университетският преподавател проф. Димитринка Цонкова, след нея е мениджърът по продажби в семеен бизнес Росица Генчева, която живее в Сухиндол.

На десето място е Диана Попова - експерт с 24-годишен опит в сферата на рекламата и маркетинга. Общопрактикуващият лекар д-р Емил Енчев от Полски Тръмбеш е на 11-а позиция, следва го Стефан Бранзелов - магистър по финанси и банково дело, втори мандат председател на Общинския съвет в Златарица.

В листата следват кметът на Дичин Николай Теодосиев, студентът Георги Тодоров, Нелина Александрова, която е завършила икономика на туризма, стопански и финансов контрол, валутен, митнически и данъчен контрол. Листата затваря Николай Колев - историк, един от най-добрите професионалисти в сферата на библиотечното дело и библиотекознанието, човек със силна обществена ангажираност и активност.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати