Понеделник, 22 Май 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Станислав Стоянов отново повежда листата на „Възраждане“ във Велико Търново

  20.02.2023 10:26
Станислав Стоянов отново повежда листата на „Възраждане“ във Велико Търново

Бизнес анализаторът Станислав Стоянов отново ще бъде водач на листата на „Възраждане“ във Великотърновския избирателен район. Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов

Стоянов бе депутат и в 48-о Народно събрание. В него той бе член на комисията за децата, младежта и спорта и на тази по въпросите на Европейския съюз, както и на Делегацията в Парламентарната асамблея на Съюза на Средиземноморието.

Костадин Костадинов обясни, че във „Възраждане“ са доволни от хората, които я представляваха в досегашния Парламент, заради което и почти няма промени във водачеството на листите по места. Само две са рокадите – вместо в Разград, както бе при предишната кампания, Веселин Вешев застава начело на подредбата в Шумен. Водач в Разград е един от учредителите на „Възраждане“ и помощник-капитан на кораб Ивайло Хъневски. Самият Костадинов ще води във Варна и в 25-и район – София. Минимални са и промените в самите листи. 

„Избери свободата“ е надсловът, под който ще мине предизборната кампания на „Възраждане“. Амбицията на партията е да се превърне окончателно в първостепенна политическа сила.

Листите на „Възраждане“ в цялата страна ще бъдат регистрирани утре.


Ключови думи
Станислав Стоянов Възраждане
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати