Вторник, 28 Мар 2023
            
Златарица Общество

Пиесата „Даскалото е COOL“ гостува в Златарица

  12.02.2023 07:49
Пиесата „Даскалото е COOL“ гостува в Златарица

По инициатива на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Златарица, на 20.02.2023 г. от 15:00
ч. в читалище „Развитие 1885“ в града ще бъде представена пиесата
„Даскалото е COOL“. Пиесата е ретроспективен разказ за ученическите години на три, вече оформени, личности. Всяка една от тях има възможност да оцени миналите си решения и действия и да направи равносметка за постигнатото или пропуснатото.

Героите от „Даскалото е COOL“ са изправени пред избор, който се оказва много по-важен от всички предпоставки, които им дава средата или финансовата обезпеченост. Авторът ясно е насочил пиесата си към зрители между 14 и 18 години - зрителите, на които този избор предстои. Те нагледно ще видят как можеш да пропилееш живота си и как можеш да постигнеш мечти, които са ти се стрували невъзможни.
Актьорите Никол Оташлийска, Явор Гаджев и Давид Крумов влизат в ролите на тийнейджърите, изправени пред съдбоносните решения на възрастта си. Режисьор на постановката е Александър Беровски, сценографията е на Галина Абаджимаринова, а музиката към постановката е на Момчил Михайлов.

Входът за постановката е свободен./ сн. организатори

 


Ключови думи
Даскалото е COOL
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати