Четвъртък, 13 Апр 2023
            
Други Сухиндол

Откриха новата сграда на полицейския участък в Сухиндол

  12.01.2023 17:16
Откриха новата сграда на полицейския участък в Сухиндол

За нас няма малки и големи участъци или дирекции. Всеки гражданин на България, независимо къде живее, има право на спокойствие и сигурност.

Това заяви заместник-министърът на вътрешните работи Моника Димитрова-Бийчър на тържественото откриване на новата сграда на полицейския участък в Сухиндол. Заедно с  кмета на Сухиндол инж. Пламен Чернев и директора на ОДМВР – Велико Търново старши комисар Машов, тя пожела на служителите здраве, кураж и по-малко произшествия и престъпления.
Помещенията са собственост на Община Сухиндол и с решение на Общинския съвет са предоставени за ползване от полицейските служители. Участъкът е изцяло ремонтиран, обзаведен и оборудван с необходимата техника със средства на Общината. Предоставен е и нов автомобил.
Церемонията се състоя в присъствието на областния управител инж. Георги Гугучков, директора на Дирекция „Управление на собствеността и социални дейности“ Розалия Иванова, началника на РУ – Павликени Иван Тодоров, полицейски служители и граждани. Сред официалните гости беше и 83-годишният Кольо Колев от Сухиндол - дългогодишен служител на полицейския участък в града. В знак на признателност за дългия и всеотдаен професионален път той получи специални подаръци и поздравления от инж. Чернев и от старши комисар Машов.


Ключови думи
участък Моника Димитрова-Бийчър
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати