Вторник, 11 Апр 2023
            
Горна Оряховица Други

Юрист спечели награда от фотографски конкурс на МРРБ

  10.01.2023 16:28
Юрист спечели награда от фотографски конкурс на МРРБ

Горнооряховчанката Ивет Бабулкова спечели трета награда от фотоконкурса на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на тема „ОПРР обновява и вдъхновява – покажи ни най-добрите обекти от твоя град“. В състезанието се надпреварваха над 130 снимки, изпратени от участници от градовете София, Варна, Габрово, Горна Оряховица, Русе, Разград, Завет, Кубрат и др. Горнооряховската фотографка завоюва третата награда с кадри от парковете „Детски кът“ и „Градска градина“. Нейните фотоси са подредени в изложба, подредена в обновения „Нов учебен корпус“ на Националната художествена академия.

Ивет е на 29 години и е завършила Право и публична администрация. Фотографията е хоби, което я привлякло още като ученичка. По-сериозно се занимава в последните две години, след като започнала да пътува повече из страната. Любими теми са й природата и архитектурата, но „Никонът” й винаги е готов да запечата изненадващи и любопитни кадри от ежедневието.

Ивет още чака наградата си от МРРБ, но вече получи поощрение от кмета инж. Добромир Добрев. Благодаря, че си забелязала и показала как са се променили нашите паркове. Оценката на гражданите е най-важна за нас. Очакваме твои кадри и от следващия обект, който ще бъде променен напълно в Горна Оряховица – Летния театър, каза инж. Добрев при срещата си с фотографката.

Повече от кадрите на Ивет на YvetteBabulkovaPhotography


Ключови думи
Ивет Бабулкова МРРБ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати