Вторник, 11 Апр 2023
            
Елена Икономика

Представят туристическите възможности на Елена на водещо изложение

  09.01.2023 13:21
Представят туристическите възможности на Елена на водещо изложение

Възможностите за туризъм, които община Елена предлага, ще бъдат представени на изложението „Ваканция и спа експо“. Изложението е под егидата на Министерството на туризма и събира на едно място професионалисти и всички, които се интересуват от най-новите тенденции в туризма. Тази година изданието ще се фокусира върху възстановяване на доверието и завръщането на динамиката при новите бизнес възможности.

Събитието е водещо за туристическата индустрия в България. Тук се събира целият туристически пазар, разширява се мрежата от партньори и клиенти във всички сектори на бранша. Всички български региони презентират туристическия си продукт със собствен щанд или като изложители в представителния павилион на Министерство на туризма.

В рамките на трите дни - от 15 до 17 февруари, активно ще бъде рекламиран туристическият потенциал на общината – културни и спортни събития, обекти на културно-историческото наследство, природни забележителности, традиции, занаяти, местни продукти. Шандът на Елена ще е разположен на 9 кв. м. в зала 2 на Интер Експо център – София.

Община Елена кани всички хотелиери, ресторантьори, производители и заинтересовани лица да популяризират своята дейност на международната туристическа борса в столицата.

Информационните и рекламните материали за участие в изложението могат да бъдат предоставени в стая 321 на общинска администрация Елена или на електронна поща: [email protected] в срок до 10 февруари (пeтък) 2023 г.

Разчитаме на Вашето партньорство, за да представим община Eлена като добро място за почивка по всяко време на годината, призовават от Общината./ сн. Община Елена


Ключови думи
Ваканция и спа експо
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати