Сряда, 08 Мар 2023
            
Горна Оряховица Общество

Започна ремонт на улица „Черни връх”, в следващите дни движението покрай Съда в Горна Оряховица ще е затруднено

  07.12.2022 14:51
Започна ремонт на улица „Черни връх”, в следващите дни движението покрай Съда в Горна Оряховица ще е затруднено

Започна ремонт на улица „Черни връх”, който обхваща отсечката от кръстовището пред Съда до пицария „Антониос”. Днес ще се фрезова стария асфалт по улицата, при добро време утре трябва да се асфалтира. При ремонта ще се оформи и новия подход към кръстовището, заради който бяха преместени стълб на Енергото и пешеходна пътека. Целта е да се улесни излаза от паркингите зад Киното и Панорамата по улица „Черни връх” към основната улица „Георги Измирлиев”. До края на седмицата трябва да се направи и вертикална и хоризонтална маркировка на ремонтираната улица и кръстовището.

Докато трае ремонтът движението през кръстовището трябва да става с повишено внимание. Регулира се от служители на „Пътна полиция”.

Ремонтът на „Черни връх” е част от есенната кампания за обновяване на уличната мрежа в Горна Оряховица. Миналата седмица бе направена улица „Милин Камък” и повдигнати пешеходни пътеки до Болницата и „Захарни заводи”. Предстои да се ремонтира и кръстовището до ПМГ „Васил Левски”, където има пропадане. Паралелно „Пътни строежи – Велико Търново”, които изпълняват ремонтите, работят и в населените места на общината. В следващите дни са по линията Писарево и Върбица.


Ключови думи
ремонт улици Горна Оряховица Черни връх
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати