Сряда, 01 Мар 2023
            
Лясковец Общество

В лясковското НЧ „Напредък 1870“ търсят най-красивото писмо до Дядо Коледа

  27.11.2022 06:39
В лясковското НЧ „Напредък 1870“ търсят най-красивото писмо до Дядо Коледа

От 25 ноември до 16 декември малчуганите от гр. Лясковец могат да изпращат своите писма до Дядо Коледа. Специална пощенска кутия в сградата читалище „Напредък-1870” очаква малките палавници да пуснат своите послания до белобрадия старец.

Писмата ще бъдат включени в конкурс за „Най-красиво писмо до Дядо Коледа”, организиран от библиотеката. Най-оригиналните писма ще получат като награда ваучер за безплатен годишен абонамент за библиотеката.

Всяко дете от община Лясковец може да участва в конкурса, като напише писмо, адресирано до Дядо Коледа и го пусне в коледната пощенска кутия, която е поставена във фоайето на читалището. Писмата могат да бъдат придружени от много цветни рисунки, хубави стихчета и т. н. Всички желаещи могат да изпращат своите послания, написани на ръка или на компютър. Възрастова граница за участие в конкурса няма, като дори и по-големите, които са запазили детския дух в себе си, смело могат да се включат в това начинание.

Резултатите ще бъдат обявени на 19 декември, а отговори на писмата си всички участници ще получат в библиотеката до 22 декември, казват от ръководството на читалището. 


Ключови думи
НЧ Напредък 1870
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати