Петък, 24 Фев 2023
            
Горна Оряховица Други

Повече от 100 деца от Горна Оряховица дефилираха в костюми от рециклирани материали в модното шоу „Малко въображение“

  25.11.2022 12:47
Повече от 100 деца от Горна Оряховица дефилираха в костюми от рециклирани материали в модното шоу „Малко въображение“

Над 100 деца дефилираха в модното шоу „Малко въображение“, чийто домакин бе Младежкият дом в Горна Оряховица. Инициативата е традиционна и се провежда за пети път, като две години имаше прекъсване заради ковид пандемията.
В тазгодишното издание се включиха малчугани от ДГ „Здравец“, ДГ „Ален мак“, ДГ „Елена Грънчарова“, ДГ „Първи юни“, филиал „Бодра смяна“, ДГ „Щастливо детство“, ДГ „Божур“ и Клуб „Земята и ние“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие.
Малките манекени дефилираха с уникални тоалети и аксесоари от рециклирани материали и приемаха с усмивка аплодисментите на публиката. Красивите костюми бяха изработени с помощта на родителите и учителите.
В края на модното ревю всички участници получиха грамоти и книжки, осигурени от Община Горна Оряховица и Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“. Имаше и лакомства от „Захарни заводи“ АД, а от РЗИ – Велико Търново предоставиха на децата здравно-образователни материали.
Инициативата е посветена на Европейската седмица за намаляване на отпадъците, която тази година се провежда от 20 до 28 ноември.


Ключови думи
дефиле
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати