Сряда, 22 Фев 2023
            
Горна Оряховица Други

Три възпитанички на Училища Европа в Горна Оряховица получиха сертификати на Университета Кеймбридж

  23.11.2022 19:36
Три възпитанички на Училища Европа в Горна Оряховица получиха сертификати на Университета Кеймбридж

Андрея Величкова, Петя Великова и Кристина Георгиева успешно издържаха изпитите за сертификат на Университета Кеймбридж и получиха документа на малка церемония в Художествена галерия „Недялко Каранешев“. Сертификатите им бяха връчени от кмета инж. Добромир Добрев, който подчерта, че постижението на момичетата е успех и на техните учители, а и на техните родители. Този сертификат ви отваря много врати, нека това е първият успех и то най-малкият в професионалното ви развитие, пожела кметът.

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят нови възможности за младите хора на България - да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот като цяло.

12-класничката Андрея Величкова, която има максимален резултат на тези изпити, вече е избрала своя път и е приета в три университета в Нидерландия. Петя Великова вече е студентка и сертификатът от нейно име получи майка й. За Кристина Георгиева успешно издържаният изпит пред Кеймбридж е поредният успех в многообразните й изяви.

Училища ЕВРОПА са оторизиран център за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж. Горнооряховчани са сред успешно издържалите изпита всяка година. Още двама възпитаници на горнооряховската езикова школа – Ивайло Маринов и Мария Колева, ще се явят на изпита през декември.


Ключови думи
Училища Европа Кеймбридж
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати