Вторник, 21 Фев 2023
            
Други Елена

В Елена кулинарно състезание предизвика малки майстори и техните майки

  22.11.2022 11:24
В Елена кулинарно състезание предизвика малки майстори и техните майки

На 21 ноември 2022 г. в Деня на християнското семейство в Общностния център в гр. Елена се проведе забавното състезание, наречено „Кулинарна забава за мен и за мама“. То бе организирано от Община Елена и Центъра за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР).

Събитието започна с интересна информация за празника, подготвена от Светлана Петрова – учител в СУ „Иван Момчилов“ и ръководител на състава за български народни танци „Балкански ритми“ към ЦПЛР.

Поздрав за публиката с изпълненията си на пиано направиха Елиса Раимова и Виктория Рачева от Школата по изкуствата в града с преподавател Александра Гедзь.

В кулинарното състезание се включиха осем двойки: Александър и мама Савка, Цветелина и мама Ана, Марина и мама Красимира, Вилияна и мама Десислава, Мая и мама Десислава, Сияна и мама Ирина, Ива и мама Мария и Аура и мама Виолета. Те имаха за задача заедно да приготвят вкусни и цветни сандвичи с разнообразни продукти.

Журито в състав: инж. Дилян Млъзев – кмет на Община Елена, Десислава Шопова – зам.-кмет на Община Елена и Мирослав Лазаров – ръководител на ЦПЛР, оцениха, че всички са се справили отлично с поставената им задача и наградиха с I място и осемте двойки, които получиха грамота за участие и подаръци за спомен.

По време на състезанието за публиката имаше забавна викторина с въпроси, а накрая тържеството завърши с почерпка с вкусните сандвичи, както и с любимите на малки и големи – палачинки./ сн. Община Елена


Ключови думи
кулинарно състезание
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати