Четвъртък, 08 Дек 2022
            
Велико Търново Светски

Фестивалът „Нощ на игрите“ гостува във Велико Търново

  05.11.2022 09:37
Фестивалът „Нощ на игрите“ гостува във Велико Търново

Настолни, компютърни игри и много забавления очакват посетителите на Нощ на игрите във Велико Търново. Домакини на четвъртото издание на градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, който ще се проведе на 5 ноември в още 8 града и над 50 локации, са фондация “Да Играем” и Powwow Club.

Заедно те ще представят различни аспекти от богатата вселена на игрите и канят всички жители и гости на града да изживеят заедно този празник на игрите, който ще покаже, че те са интересни, забавни, образователни и ни дават чудесен повод да бъдем заедно и да споделяме знания и емоции. Фондация “Да Играем” поставя за цел да запознае по-широка публика с прекрасния свят на настолните игри.

Организаторите на Нощ на игрите във Велико Търново са подготвили игри и забавления за всички възрасти. Powwow Club ще са домакини на събитие за настолни и компютърни игри, започващо в 16:00, което подканя всички любители както на традиционните забавления, така и на desktop гейминга, да прекарат време заедно, като практикуват любимите си занимания в Cybar (ул. “Ниш” 3).

Поради големият интерес към гейминг индустрията, Powwow Club и фондация “Да играем” ще разполагат с огромно разнообразие от настолни игри, подходящи за различни възрасти и интереси.


Ключови думи
Нощ на игрите