Понеделник, 26 Дек 2022
            
Други Полски Тръмбеш Стражица

Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО ще се проведат в Полски Тръмбеш, Стражица и Павликени

  26.09.2022 13:33
Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО ще се проведат в Полски Тръмбеш, Стражица и Павликени

Есенният етап от кампанията Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО започва от днес. Новият график включва градове от областите Варна и Велико Търново – Провадия, Дългопол, Долни чифлик, Полски Тръмбеш, Стражица, Павликени. В област Велико Търново офисите ще бъдат разкрити както следва:

03.10.2022

Полски Тръмбеш

Ритуална зала на партерен етаж

10:00 - 16:00

гр. Полски Тръмбеш, ул. Черно море №4

06.10.2022

Стражица

Център за административно обслужване в сградата на Общинска администрация

10:00 - 16:00

гр. Стражица, ул. Дончо Узунов №5

10-11.10.2022

Павликени

Зала №101 в нова сграда на Общинска администрация

10:00 - 16:00

гр. Павликени, бул. "Руски" №4, ет.1

С цел популяризиране сред населението предварително са поставени плакати на централни места в градовете и допълнително мероприятието е оповестено на сайтовете на съответните общини.

ЕНЕРГО-ПРО има изградено дългогодишно сътрудничество с местната власт изцяло в подкрепа и улеснение на жителите за удобно предлагане на всички безкасови услуги на дружествата от Групата, без да е необходимо да се посещава Център за обслужване на клиенти в областен град.

Инициативата Изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО стартира още през 2014 година и се радва на интерес и голяма посещаемост при всяко провеждане. Клиентите оценяват възможността да бъдат консултирани от специалистите и да им бъде оказвано съдействие по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия. Голяма част от посетителите използват визитата си в изнесените офиси, за да предоставят актуални данни за контакт, което им гарантира успешна и ефективна комуникация с компанията.


Ключови думи
ЕНЕРГО-ПРО изнесен офис
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати