Четвъртък, 08 Дек 2022
            
Избори 2 октомври 2022

Жители на с. Дичин към проф. Костадин Ангелов: Искаме в страната да се върне спокойствието, което имахме

  08.09.2022 15:01
Жители на с. Дичин към проф. Костадин Ангелов: Искаме в страната да се върне спокойствието, което имахме

Да се върне спокойствието в страната и предвидимостта, която хората имаха за своя живот. Това споделиха и поискаха жителите на великотърновското село Дичин пред проф. д-р Костадин Ангелов – водач на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново и региона. Хората не скриха притеснението си от „промяната“ след ГЕРБ – живот, поскъпнал минимум двойно, несигурност и страх докога цените на храни, лекарства, горива, стоки и услуги ще растат.

„Радваме се, че сте водач тук - в нашия край. Виждаме, че водите умерена кампания, без нерви, без напрежение и клевети. Контактувате с всички хора без разлика – млади и стари, бедни и богати. Това е вярната посока. Искаме да се върне онова спокойствие, което имахме допреди година и половина“, обърнаха се към проф. Ангелов жителите на Дичин.

Като у дома си Костадин Ангелов бе посрещнат от баба Еленка и нейното семейство. Макар и на повече от 80 години, жената поддържа къщата си в Дичин чиста и подредена. Нека по нейния пример, след 2 октомври си подредим и държавата – заедно сме по-силни от хаоса, коментира проф. Ангелов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
проф. Костадин Ангелов Дичин
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати