Четвъртък, 08 Дек 2022
            
Велико Търново Други

ТД на НАП Велико Търново ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

  08.09.2022 09:57
ТД на НАП Велико Търново ще се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

Териториалната дирекция на НАП във Велико Търново ще се включи в кампанията “Да изчистим България заедно”. Решението беше взето след среща между директора на приходната агенция в старопрестолния град Хрисимира Витанова и Васил Цонков, един от координаторите на доброволческата инициатива на „bTV Media Group“.

Тази година кампанията ще се проведе на 17 септември под надслов “Подай ръка на природата” и ще е насочена към личната отговорност и принос в грижата за чистотата на планетата, бъдещото и възпитанието на децата.

Служителите от териториалната дирекция ще почистят  парка около паметник „Асеневци“ и района на 5-ти корпус на Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“

„Това е една от забележителностите на нашия град и заслужава нужното внимание. Всеки един от нас трябва да бъде отговорен в действията си и именно затова ще подкрепим кампанията “Да изчистим България заедно”. Разчитаме на съпричастността на служителите ни. Винаги сме били обединени в каузи, а тази инициатива ще покаже, че можем да бъдем отговорни“, заяви директорът на ТД на НАП Велико Търново Хрисимира Витанова.


Ключови думи
НАП Да изчистим България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати