Понеделник, 05 Дек 2022
            
Свищов Спорт

Седем първи и едно второ места завоюваха свищовските хокеисти в два турнира

  05.09.2022 12:00
Седем първи и едно второ места завоюваха свищовските хокеисти в два турнира

На 2 и 3 септември се проведоха ежегодните турнири по хокей на трева – за купа „Байкал“ в с. Байкал и за купата на кмета на община Долна Митрополия в гр. Тръстеник. В турнирите участваха отборите на СКХТФ „Дунав“ – Свищов, СКХТ „НСА“ – София и СКХТ „Христо Ботев“ – Байкал, в четири възрастови групи – деца до 12 г., момичета и момчета до 14 г., юноши и девойки до 16 г. и юноши девойки до 18 г. С убедителни победи в двубоите, свищовските хокеисти спечелиха златните медали  и в четирите възрастови групи на турнира за купа „Байкал“, както и златните медали  при   12 г., 16 г. и 18 г., и сребърни медали при 14-годишните  от турнира за купата на кмета на община Долна Митрополия.

Голмайсторите от двата турнира – Даниел Борисов, Дейвид Радков, Даниел Стефанов, Денис Ангелов и Кристиян Маринов, бяха отличени с индивидуални награди.  В категорията най-полезен състезател бяха наградени Ивайло Мухтаров, Преслав Христов, Дейвид Радков и Денис Ангелов, а Преслав Петров и Каан Ахмедов бяха наградени за най-добри вратари.

СКХТФ „Дунав“ благодари на състезателите, треньорите и мениджърите за положените усилия и ги поздравява за поредното успешно представяне.


Ключови думи
хокей
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати