Петък, 25 Nov 2022
            
Велико Търново Общество

МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ обявява свободни позиции за специализанти

  26.08.2022 14:00
МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ обявява свободни позиции за специализанти

МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", гр. Велико Търново обявява по една свободна длъжност за специализанти, финансирани от държавата, по следните специалности: акушерство и гинекология, анестезиология и интензивно лечение, гастроентерология, ендокринология и болести на обмяната, инфекциозни болести, кардиология, клинична лаборатория, неврохирургия, неонатология, образна диагностика, ортопедия и травматология, очни болести, пневмология и фтизиатрия, педиатрия.

МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", гр. Велико Търново обявява по една свободна длъжност за специализанти, които не са финансирани от държавата, по следните специалности: нефрология, съдова хирургия, хирургия, урология.

Лекарите, желаещи да кандидатсват за обявените длъжности, могат да се запишат до 10.09.2022 г. Телефон: 0896 944 223. За справки кандидатите могат да отидат всеки вторник, в интервала от 10:00 до 12:00 в кабинета на медицинския директор. Необходимите документи са заявление, ксерокопие от документи за завършено висше медицинско образование, автобиография CV, удостоверение за членство в БЛС. Кандидатите, заявили желание за специализация, ще бъдат поканени за събеседване с комисия, определена от Изпълнителния директор на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов".


Ключови думи
МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов" специализанти
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати