Вторник, 01 Nov 2022
            
Велико Търново Култура

С дефиле в центъра на Велико Търново „Бон-Бон“ кани на мюзикъла „Алиса в огледалния свят“

  02.08.2022 11:42
С дефиле в центъра на Велико Търново „Бон-Бон“ кани на мюзикъла „Алиса в огледалния свят“

С дефиле в центъра на Велико Търново вокалната формация „Бон-Бон“ кани на мюзикъла „Алиса в огледалния свят“. Дефилето на талантливите малки бонбони ще е днес, 2 август, от 19,00 ч. С много настроение и със сценични костюми талантливите деца ще преминат по главната улица от сградата на Община Велико Търново до театъра и парк „Марно поле“, за да поканят жителите и гостите на града на своето представление по романа-шедьовър на Луис Карол.

„Бон-Бон Мюзик“ ще представи един от най-впечатляващите световни мюзикъли „Алиса в огледалния свят“ на 3 август, сряда, от 21,00 ч. в Летния театър. Спектакълът е част от програмата за детска и младежка аудитория „Сцена на вековете - Поглед към бъдещето“ 2022.

В представлението на режисьора Бисерка Колевска Алиса и малките актьори, следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решават загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома и пленяват зрителите с невероятна игра.

Мюзикълът ще бъде под вълшебния съпровод на струнен квартет ClassicArt и Сара Чакърова – ударни.

Билети в мрежата на Eventim.bg, Туристически информационен център на ул. „Христо Ботев“ № 5 и на касата на Летния театър след 18,00 ч. в деня на спектакъла.


Ключови думи
Бон-бон Алиса в огледалния свят
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати