Понеделник, 24 Oct 2022
            
Горна Оряховица Други

Млада жена от Първомайци загина в катастрофа

  25.07.2022 11:03
Млада жена от Първомайци загина в катастрофа

Една жена загина, петима са ранени, като един от тях е  с опасност за живота, при тежък пътен инцидент, настъпил вчера сутринта край Севлиево. В 08:35 часа е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие между три леки автомобила на главен път-I-4 на около два километра преди разклона за Севлиево.

На място незабавно са насочени екипи на „Пътна полиция“ и спешна помощ. Установено е, че 32-годишен мъж от с. Горско ново село, движейки се с л.а. „Фиат Добло“ в посока София - В.Търново, е навлязъл в лентата за насрещно движение, при което се е ударил странично в движещ се л. а.“Пежо Партнер“, управляван от 51-годишен мъж от село Първомайци, след което се удря във втори насрещно движещ се л. а. „Фолксваген Бийтъл“, управляван от 22-годишна жена също от село Първомайци. Жената е починала на място.

В автомобила на починалата жена са пътували двегодишният ѝ син, който е настанен в габровската болница с фрактура на лява предмишница, контузия на главата и гръден кош, без опасност за живота, и майка ѝ - на 50 години, която е с фрактура на лява лицева кост, без опасност за живота и която не е настанявана за лечение. С опасност за живота е 32-годишният водач, който е настанен в УМБАЛ „Сърце и мозък“ гр. Плевен с фрактура на таз, фрактура на ляво бедро и фрактура на ребра и пневноторакс. Пострадали в неговия автомобил са 33-годишна жена от В. Търново с контузия на гръден кош, която е отказала хоспитализация; 12-годишно момче от В.Търново, което е настанено в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ с контузия на глава, корем и лява колянна става, без опасност за живота.

Пробите за алкохол и наркотици на 51-годишния водач са отрицателни. На 32-годиния водач са взети кръвни проби. По случая е образувано досъдебно производство.   


Ключови думи
катастрофа Първомайци
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати