Вторник, 18 Oct 2022
            
Горна Оряховица Общество

Детски учители от Горна Оряховица участваха в обмяна на опит в Полша

  19.07.2022 10:55
Детски учители от Горна Оряховица участваха в обмяна на опит в Полша

В периода 12-15.07.2022 г. се проведе среща на партньорите, участващи в проект „Активни стратегии за приобщаване и многообразие в ранното детство“, КА220-SCH- „Партньорство за сътрудничество в училищното образование“, „Еразъм+“. Представители на ДГ „Първи юни“ бяха Елка Бобева, Калинка Шилкова и Лили Стефанова.

Срещата бе организирана от Przedszkole ,, Akademia Maluchów” Nr 2 w Grodzisko Wielkopolski, Полша. Целта на срещата бе обмяна на методически умения за използване на онлайн методи и инструменти за работа с деца в предучилищна възраст за насърчаване на приобщаването и диверсификация, проучване на съвместни уеб инструменти за работа с деца в предучилищна възраст, презентиране на добри практики в образователната система (стратегии и педагогически подходи, свързани със STEM).
Участниците в срещата посетиха кметството в Grodzisko Wielkopolski., групата бе приета от кмета и неговия заместник-кмет Marcin Brudło, които разказаха за историята на града, най-ценните качества на община и международното сътрудничество, както и символите на града.
Всички присъстващи получиха сертификат за участие в срещата.


Ключови думи
Полша
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати